Stockfoto’s

Als klant van Impression heb je gratis toegang tot onze uitgebreide beeldbank.

Hier kun je naar hartenlust zoeken naar de perfecte afbeeldingen voor jouw website. Het proces is eenvoudig:

Gratis beelden

1. Ga naar de volgende link: https://elements.envato.com/photos

2. Typ bijvoorbeeld “zwarte bloemen” in de zoekbalk bovenaan de pagina.

3. Kies de gewenste foto uit de zoekresultaten.

4. Kopieer de URL van de foto, bijvoorbeeld: https://elements.envato.com/flowers-closeup-black-and-white-LTYCJZT

5. Stuur ons de URL’s alle fotoverzoeken in één keer, zodat we ze efficiënt kunnen verwerken.

Zodra we je verzoeken ontvangen, zullen we de foto’s downloaden en ze voor je website gebruiken, of indien gewenst, versturen via WeTransfer.

Unsplash.com

Unsplash is een geweldige bron van gratis afbeeldingen die je kunt gebruiken voor diverse toepassingen. Let wel op of de foto geschikt is voor jouw specifieke toepassing, dit staat aangegeven bij iedere foto. Je kunt de foto’s in volledige resolutie downloaden, maar let er goed op dat je de juiste resolutie kiest voor jouw doeleinden (drukwerk of website).

Niet gratis beelden (professioneel)

Mocht je aanvullende beelden nodig hebben die niet beschikbaar zijn in onze gratis beeldbank, dan kun je gebruikmaken van Deposit Photos.

Hier vind je een enorme collectie van maar liefst 200 miljoen foto’s. Hoewel deze foto’s niet gratis zijn, bieden wij ze aan tegen een kleine vergoeding van € 5.- per foto (aanzienlijk goedkoper dan rechtstreeks bij Deposit Photos, waar ze € 12.- kosten).

Zoek eenvoudig naar de gewenste beelden in het Nederlands, bijvoorbeeld door te zoeken op “zwarte bloemen” in de zoekbalk.

Wanneer je een geschikte foto hebt gevonden, zijn er twee manieren om deze aan ons door te geven:

1. Bewaar de foto met de rechter muisknop en stuur deze naar ons toe. Belangrijk: wijzig de bestandsnaam niet, zodat we de foto gemakkelijk kunnen terugvinden.

of;

2. Ga met de muis over de foto, klik op ‘delen’ en selecteer het ‘ketting’-symbool om de link naar de foto te kopiëren. Plak deze link in een e-mail en stuur deze naar ons op.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het selecteren van de juiste afbeeldingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!