Help, ik ben geblokkeerd en kan niet meer inloggen in mijn site

We willen graag dat iedereen veilig gebruik maakt van onze website. Daarom, als je per ongeluk een paar keer een verkeerd wachtwoord invoert, zou het kunnen dat onze beveiligingssystemen je tijdelijk blokkeren. Dit doen we vooral om te zorgen dat onbevoegde personen geen toegang krijgen.

Geen zorgen, je kunt de blokkade eenvoudig opheffen:

1. Bezoek https://nordvpn.com/nl/what-is-my-ip/ om je IP-nummer te vinden.

2. Stuur een e-mail naar support@impression.nl en vermeld daarin je IP-nummer en om welke website het gaat.

3. Als je een screenshot van de foutmelding bijvoegt, kunnen we je nog sneller helpen.

We kijken dan even voor je na en als alles in orde is, heffen we de blokkade zo snel mogelijk op. Dankjewel voor je begrip en geduld!